Monday, July 25, 2011

model berbayar kowt ~

kali ni aku nak tnjuk kan model yg telah aku perturun kan ilmu kpd nya ~ so, pasni aku x perlu larh susa payah nak post2 yg konon nya macho tuh.. heee~


comel kan?? hee~ ni die ttbe posing sendiri ~ aku x aja pon ..
so,, myb mmg bakat aku da trun ke die kot.. haha.. ( nak jugak de kaitan ngn bakat aku ) poyo!


ni bab muka jer ~ die nak cover sgt ~ so.. x leyh nak mara larh kan??
slow2 kayuh.. t lame2 die pndai la kan?? hee~



ni aku snap tyme aku pon nek beskal ~
cian die pkai beskal buruk jer.. 
xpe ~ t abg beli kan ye dik .. hee~

~ sume gmbr ni aku juz tgkp guna samsung galaxy 5 2mp ~

p/s ~ kadang kite x perlu persoal kan ble org nasihat diri kite.. sbb kdg org tuh jgk penah lalui bnde tuh even die x pnh cte n nak tgk kite tersenyum .. =) 

1 comment: